Sådan leverer vi den bedste rekruttering

Garanteret rekruttering gennem ISG / recruiters

Vi sætter en ære i at holde, hvad vi lover. Vi er fleksible og finder løsninger, der passer til din virksomheds unikke behov. Når det kommer til rekruttering af IT-profiler, betragtes vi som et af de bedste rekrutteringsfirmaer i Storkøbenhavn. Udover vores speciale med IT-profiler, rekrutterer vi medarbejdere indenfor HR, Økonomi, Logistik og Salg.

ISG / Recruiters skaber resultater på 3-4 uger. Varigheden af forløbet i en enkelt rekruttering afhænger naturligvis af mange faktorer – såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men ofte kan vi præsentere mulige kandidater allerede 3-4 uger efter igangsætning af opgaven.  Således opnår du som kunde et effektivt, fleksibelt og lynhurtigt rekrutteringsforløb.

DEN TYPISKE REKRUTTERING - FÆLLESTRÆK

Vi arbejder oftest med en kombination af annoncering og research. På baggrund af snart 20 års års aktiviteter indenfor rekruttering har ISG / Recruiters opbygget en CV-database, der indeholder mere end 300.000 kandidater fra hele Europa. Dette betyder, at vi ofte kan give søgeprocessen en kick start, og i mange tilfælde vil vi derfor kunne præsentere relevante kandidater forholdsvis kort tid efter igangsætning af en rekrutteringsopgave.

Vi tilbyder stor fleksibilitet i vores processer, hvilket bl.a. understreges gennem vore individuelle samarbejdsaftaler med vore kunder, der tilgodeser virksomhedens særlige ønsker og behov i forbindelse med rekruttering. Når vi har vist, at samarbejdet fungerer, etablerer vi typisk en rammeaftale, der sikrer virksomheden favorable vilkår.

På baggrund af snart 20 års års aktiviteter indenfor rekruttering har ISG / Recruiters opbygget en CV-database, der indeholder mere end 300.000 kandidater fra hele Europa

Michael Bruhn - Country Manager ISG Danmark

Varigheden af forløbet i en enkelt rekruttering afhænger naturligvis af mange faktorer – såsom markedsforhold, særlige krav til kompetencer osv., men typisk kan vi præsentere mulige kandidater allerede efter 3-4 uger. Således opnår du som kunde maksimal value for money, dvs. et billigt, uproblematisk og lynhurtigt rekrutteringsforløb. Husk også, at ISG / Recruiters garanterer din rekruttering.

Forskellen fra andre rekrutteringsfirmaer

Rekruttering af en IT-Chef eller en tung IT-teknisk profil stiller andre krav end rekruttering af f.eks. en produktionschef, en økonomi- eller en salgschef. Som specialister i IT-rekruttering, forstår vi de særlige udfordringer IT-markedet har, og vi tilbyder at tilpasse vores processer til din virksomheds individuelle behov. Med løftet om garanteret rekruttering og over 1000 specialist- og leder-rekrutteringer i bagagen, har vi både motivationen og erfaringen, der sikrer din virksomhed en god proces med den rette medarbejder som resultat.

Vi lægger vægt på langvarige samarbejder med vores kunder, og investerer gerne ekstra tid i startfasen, for at sikre en succesfuld rekrutteringsproces. Et længerevarende samarbejde og opbygning af værdifuld viden om ønsker og behov betyder blandt andet, at vi med større sikkerhed kan spotte og tiltrække de rette kandidater, og at vores kunder derved sparer kostbar tid og penge.

ISG / Recruiters kan som supplement til rekrutteringen tilbyde at gennemføre personlige test og analyser. Personanalyserne kan fås som en integreret del af en rekruttering – eller de kan tilkøbes og bruges til medarbejder-udvikling og/eller team-sammensætning m.m. Det er udelukkende certificerede konsulenter, der udfører analyserne hos os.

ISG / Recruiters har lang erfaring med rekruttering af tekniske ledere og specialister. Rekruttering af IT-ledere og -medarbejdere er vores speciale.

STOR CV-DATABASE ER VIGTIG FOR EFFEKTIV REKRUTTERING

Effektiv rekruttering garanteres blandt andet vha. af vores store CV-database. Vores egen CV-database indeholder oplysninger på mange kvalificerede kandidater, der allerede er blevet interviewet. CV-databasen er en vigtig forudsætning for effektiv rekruttering. Den betyder, at vi ofte meget hurtigt kan finde en eller flere relevante kandidater til interesserede virksomheder.

Vores CV-database er en fuldt integreret del af ISG / Recruiters’ IT-system, som samler alle oplysninger om kunder, opgaver og kandidater. I gennemsnit besættes ca. halvdelen af alle vore ledige stillinger med kandidater, der allerede ligger i CV-databasen.

For god ordens skyld skal det nævnes, at ISG / Recruiters naturligvis er registreret i og godkendt af Datatilsynet. Det vil sige, at sikkerheden er i orden, og at kandidaterne selv har sagt ja til at være registreret i CV-databasen.

Brug for hjælp til rekruttering ? Kontakt os direkte på mail gennem nedenstående formular