ISG DANMARK / RECRUITERS

 

Michael Bruhn, Country Manager
Siden 1998 har Recruiters i Danmark besat mere end 1000 stillinger både nationalt og internationalt. Vi har besat direktør-, mellemleder- og især specialiststillinger inden for IT, HR, Økonomi, Salg og Logistik. Vi ved hvad kunderne kræver, og specielt, når det kommer til IT-specialister, er vi et af de mest erfarne bureauer i Danmark.

Vi giver garanti for rekruttering af den rette profil.

Følg på LinkedIn  

RECRUITERS BLIVER TIL ISG DANMARK

Fra 2017 er Recruiters en del af International Service Group (ISG), der har mere end 50 kontorer i 21 lande, og som leverer en bred vifte af HR-konsulentydelser inden for alle forretningsområder.

Recruiters vil derfor fremover hedde ISG Danmark / Recruiters, og vil – ud over den eksisterende kundekreds – fokusere på at hjælpe danske/internationale kunder og kandidater, der har brug for HR-ydelser på tværs af landegrænserne.

ISG har således en kæmpe kandidat-database med mere end 300.000 kandidater, der gør det muligt at besætte specialist- og lederstillinger med stærke profiler fra hele Europa. I de øvrige dele af verden er ISG dækket ind via et medlemskab af NPAworldwide, der er et verdensomspændende netværk af rekrutteringsfirmaer.

Ydelserne i Danmark vil primært dække Headhunting, Rekruttering og Outplacement, og på sigt muligvis også Vikar/konsulent-ydelser og Uddannelse/træning, som udgør en væsentlig del af ISG’s ydelser i en række andre lande.

SKRIV ELLER RING I DAG – VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE

RECRUITERS TIDSLINJE

1998
DET HELE STARTEDE I 1998

Recruiters blev startet i 1998 af Henriette Ølgaard og Michael Bruhn. Recruiters etableres med kontor i Amaliegade i København og får hurtigt en solid kundekreds af danske og internationale virksomheder. Specialet er lige fra starten rekruttering af IT-specialister og –ledere, men Recruiters leverer også rekruttering af profiler inden for Salg, Økonomi, logistik og HR. Virksomheden vokser kraftigt frem til 2001, hvor IT-boblen springer.

2003
NYE LOKALER

Flytter i nye lokaler på H.C. Andersens Boulevard. Nu med ny partnerstruktur og stadig fokus på rekruttering af IT-profiler som hovedområde. Tilbyder også Personanalyser. Har stor succes med koncept, hvor der gives garanti for levering af de rette kandidater.

2009
YDERLIGERE ET KONTOR

Etablerer yderligere et kontor i Roskilde og drives af to selvstændige partnere.

2014
MICHAEL BRUHN BLIVER ENEEJER

Michael Bruhn bliver eneejer og flytter til lokaler i Regus House i København, og fokuserer nu i endnu højere grad på IT-rekruttering som speciale. Kundelisten omfatter fortsat en række danske og internationale store virksomheder – såvel som et antal mindre opstartsvirksomheder i kraftig vækst.

2016
NU OGSÅ OUTPLACEMENT

Udover rekruttering tilbyder Recruiters fremadrettet også Outplacement-forløb der bliver individuelt tilpasset den enkelte opsagte medarbejder.  

2017
RECRUITERS BLIVER TIL ISG DANMARK

Et ønske om at blive en del af en stor international HR konsulentvirksomhed bliver til virkelighed, da Recruiters pr. 1. januar 2017 bliver landekontor for International Service Group (ISG).

ISG har mere end 50 kontorer i 21 lande og leverer alle former for HR-ydelser inden for de fleste større forretningsområder. Læs mere om ISG Danmark.

UDTALELSER

“Michael er dygtig til at forstå virksomhedens behov og fornemme den kultur, som de nye medarbejdere skal fungere i således at alle parter bliver tilfredse. Og kommunikationen går let og hurtigt”.

Liselotte Astrup

Head of IT-development, Folketinget

1

“Jeg har samarbejdet med Michael i 6 år. Michael er en meget sympatisk og samvittighedsfuld person, som jeg til hver en tid ikke vil tøve med at gøre forretninger med igen”.

Rasmus Sommerskov

Founding Partner at Falcon Invest A/S

2