Effektiv headhunting

HEADHUNTING – ER DET IKKE KUN FOR TOPLEDERE…?

VI FÅR OFTE STILLET DETTE SPØRGSMÅL, MEN SVARET ER NEJ! HEADHUNTING ER OFTE OGSÅ NØDVENDIGT, NÅR DER SKAL FINDES SÆRLIGE SPECIALISTER INDENFOR ET GIVET FAGOMRÅDE.

MICHAEL BRUHN - COUNTRY MANAGER ISG DANMARK

FLERE FORSKELLIGE VARIANTER AF HEADHUNTING

En 100% headhunting proces gennemføres diskret og uden sideløbende annoncering af det ledige job. Denne proces kan være nødvendig, hvis en uopsagt specialist eller leder skal erstattes med en ny profil. Desuden anvendes headhunting i tilfælde, hvor annoncering ikke har resulteret i de rette ansøgninger, eller i tilfælde hvor virksomheden ønsker at få kontaktet en særlig gruppe af profiler i markedet.

CV-DATABASE ER VIGTIG FOR EFFEKTIV HEADHUNTING

ISG / Recruiters egen CV-database – også kaldet emnebank – indeholder oplysninger på mange kvalificerede kandidater, der allerede er blevet interviewet. CV-databasen er en vigtig forudsætning for effektiv headhunting og rekruttering. Den betyder, at vi ofte meget hurtigt kan finde en eller flere relevante kandidater til interesserede virksomheder.

HEADHUNTING KOMBINERET MED ANNONCERING

ISG / Recruiters tilbyder alle former for research og headhunting, men vi har størst succes med en proces, hvor vi kombinerer headhunting med annoncering og desuden brug af vores CV-database, der er opbygget igennem en lang årrække. Med denne proces garanterer vi, at vi finder den rette profil – det sker typisk 4-8 uger efter igangsætning af processen.

Vores CV-database er en integreret del af ISG / Recruiters’ IT-systemer, som samler alle oplysninger om kunder, opgaver og kandidater. I gennemsnit besættes op mod halvdelen af alle vore ledige stillinger med kandidater, der allerede ligger i CV-databasen.

HAR DU SPØRGSMÅL OM HEADHUNTING ELLER ANDET, SÅ SEND EN MAIL ELLER RING PÅ TELEFON +45 2096 6510