Benyt vores CV database

Er du jobsøgende, så læg dit cv i vores CV-database

ISG / Recruiters er en del af det store internationale HR konsulenthus, International Service Group (ISG.com), der besætter stillinger fra mere end 50 kontorer i 21 lande – primært i Europa, men i stigende omfang også i resten af verden.

ISG’s CV-database er en mulighed for dig, der fremover ønsker at komme i betragtning til specialist- og lederjob i Danmark og internationalt. Det tager ca. 15 minutter at oprette din profil i den centrale database, og jo flere relevante oplysninger og dokumenter du taster ind, desto større er chancen for at du fremover vil blive matchet med relevante stillinger.

Er du en skarp IT-udvikler indenfor områderne C#, Java, app udvikling, ERP eller lignende har vi næsten altid kunder, der efterspørger din profil.

MICHAEL BRUHN - COUNTRY MANAGER ISG DANMARK

Vær opmærksom på, at hele processen foregår på engelsk (eller tysk) og vær omhyggelig med at gemme dine indtastninger undervejs. Du vil tidligt i processen blive bedt om at indtaste din mailadresse og et selvvalgt password, og derefter vil du altid kunne logge ind og tilrette dine oplysninger (f.eks. jobønsker, lønforventninger osv.). Nedenstående link vil bringe dig til ISG’s CAREER PORTAL, og her skal du vælge REGISTER for at starte din indtastning. På siden vil du også kunne finde muligheder for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Har du spørgsmål om rekruttering eller andet, så send en mail eller ring på telefon +45 2096 6510.